De Brabantse Boekhouder voor studenten

Bij de Brabantse boekhouder zorgen wij ervoor dat alle fiscale taken volledig uit de handen worden genomen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de blauwe brieven, wij regelen doen het voor je. Om dit te kunnen realiseren, kun je op elk moment van de dag contact met ons opnemen en jouw vragen stellen.

Onze diensten


Vasten diensten

Bij de Brabantse boekhouder geloven wij in het volledig verzorgen van de boekhouding en zorgen dat alles keurig op orde is. Hierbij bieden wij ook extra vaste diensten aan, die bij de pakketten in begrepen zijn:

  • Toegang tot het klanten netwerk
  • Handboek voor ondernemers
  • Lijst met handige websites

Daan Raaijmakers
Studenten

Sinds het begin van mijn studie valt het me op dat veel studenten langs hun opleiding, ook vaak iets extra’s willen, zoals een eigen bedrijf beginnen. Opvallend is: veel jongere ondernemers zitten in de knoop met wat er gevraagd wordt van de Belastingdienst en hoe dit bijgehouden moet worden. Hier is in Nederland bijna geen aanbod voor, mijn oplossing: de werkwijze toepassen die wij bij de Brabantse Boekhouder gebruiken. Namelijk, van A tot Z de boekhouding verzorgen en nog veel belangrijker, een persoonlijke connectie met degene die betrokken is bij het proces.

Ik werk momenteel al 2 jaar bij de Brabantse Boekhouder. In die tijd heb ik het gehele proces geleerd wat komt kijken bij het boekhouden en niet alleen de analytische kant, maar ook het nodige advies te geven aan de klant.


Beginnende onderneming

Dit pakket is voor de jongere ondernemers, die een jaarlijkse omzet hebben tot €10.000. Verder wordt jouw volledige boekhouding geregeld met de vaste extra diensten die wij bieden bij de Brabantse boekhouder.

Vaste maandelijkse kosten €15


Groeiende onderneming

Dit pakket is voor de ondernemers die al een tijdje een eigen onderneming hebben en tussen de €10.000 tot €30.000 aan omzet hebben. Er wordt door ons extra meegekeken, omdat er regelmatig veel belastingvoordeel behaald kan worden. Ook bij dit pakket wordt alles volledig verzorgd.

Vaste maandelijkse kosten €20

Let op dit zijn vaste kosten. Voor een duidelijk overzicht kun je contact opnemen met de Brabantse boekhouder.